MY DIY EDUCATIONAL GAMES 2

MY DIY EDUCATIONAL GAMES 2 PROJESİ OKULUMUZDA MÜDÜR YARDIMCIMIZ ELİF ÖNDER VE SINIF ÖĞRETMENİ ARZU İLTİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Akıl ve Zeka oyunları, "Eğlenirken öğrenme" ilkesine dayalı olarak zihinleri açar ve öğrenmeyi kolaylaştırır. Öğrencilerimizin mantıksal düşünme, akıl yürütme, sorgulama becerilerini geliştirmelerini istiyoruz. Projemiz ile hem eğleneceğiz hem de arkadaşlarımızla oynayarak öğreneceğiz. Oyunlarımızla öğrencilerimizin zekalarını taze tutarak, olaylara farklı bir açıdan bakabilmelerini ve yaratıcılıklarını kullanarak düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Akıl ve zeka oyunları, Web2.0 araçları ve dijital oyunlar ile derslerimizi eğlenceli hale getirmeyi, dijital medya okuryazarlığını sağlamayı planlıyoruz.

ve projemize hoş geldiniz!

Projemizin sitesi için lütfen linke tıklayınız.

18.03.2023 212

Projemizin Anasayfası İçin Tıklayınız:

18-03-2023