SPOR KULÜBÜ GENEL KURUL TOPLANTISI

12.03.2024 44

Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu Spor Kulübü 1. Olağan genel Krul Toplsntısı, 26 Mart 2024 Trihinde Saat 15.00 da  Dr. Haydar Aslan İlkokulu Konferans Salonunda yapılacaktır. Dosya Bigisi için Lütfen TIKLAYINIZ...

BEYLİKDÜZÜ DR. HAYDAR ASLAN İLKOKULU SPOR KULÜBÜ

1.      OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLANI

1.)   Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu Spor Kulübü Geçici Yönetim Kurulunun 11.03.2024 tarih ve 2024/3 sayılı kararı gereği, Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu Spor Kulübü 1. Olağan Genel Kurul toplantısı, aşağıda bilgileri bulunan yer ve zamanda yapılacaktır:

Toplantı Adı  : Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu Spor Kulübü 1.

Olağan Genel Kurul toplantısı

Yer                   : Dr. Haydar Aslan İlkokulu Konferans Salonu

Tarih                : 26 Mart 2024

Saat                  : 15:00

2.)   Birinci maddede belirtilen tarihte yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı çoğunluk aranmaksızın aşağıda bilgileri bulunan yer ve zamanda yapılacaktır.

Toplantı Adı : Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu Spor Kulübü 1.

Olağan Genel Kurul toplantısı

Yer                   : Dr. Haydar Aslan İlkokulu Konferans Salonu

Tarih                : 02 Nisan 2024

Saat                  : 15:00

3.)    Toplantı gündemi aşağıdaki gibidir:

1.)    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

2.)    Açılış Konuşması ve Divan Heyetinin Seçimi (Başkan, Başkan Vekili, Yazman)

3.)    Yönetim Kurulu mali raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

4.)    Yönetim Kurulu idari raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

5.)    Denetim Kurulu raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6.)    Tahmini bütçeyi görüşmek ve aynen veya değiştirerek kabul etmek.

7.)    Yönetim Kurulunun seçiminin yapılması (5 asıl 5 yedek üye)

8.)    Denetim Kurulunun seçiminin yapılması (3 asıl 3 yedek üye)

9.)        Yönetim Kuruluna yetki vermek.

10.)    Spor kulübü bünyesinde spor dallarının kurulmasına veya bunların kapatılmasına karar vermek ya da bu kararların alınması için Yönetim Kurulunu yetkilendirmek,

11.)    Spor okulları, kurslar, seminerler ile her türlü spor faaliyetine katılacak olan kişilerden alınacak ücret ve kayıt kabul şartlarını belirleme konularında Yönetim Kuruluna yetki vermek.

12.)    Dilek ve temenniler

13.)    Kapanış

İşbu İLAN, Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu Spor Kulübü Geçici Yönetim Kurulu tarafından hazırlanmış ve imza altına alınmıştır. 12/03/2024

Cahid KARATOPCU